Lizens beredskapsplan.



Lizen är, trots att större delen av hennes tid ägnas åt sömn, sällan sen att upptäcka när något har förändrats inom hennes revir. Första gången soffan förvandlades till en bäddsoffa var en hektisk kväll. Den var tvungen att inspekteras mycket noga och kattlukt skulle appliceras på de nya delarna genom ålning på rygg.  



image10

Inspector Lizard.



Just denna dag var det som var mest spännande en kudde som hamnat fel i soffan.



image11

"I'm going in"


Den felaktiga kudden blev nästan som en koja, eller en slags grotta. Och det är nästan för bra för att vara sant om man är Lizen. För då kan man ligga där och spana och Lizen är som lyckligast när hon kan ligga i bakhåll och vara beredd. Egentligen är hon ju en spion. 

Lizen har rekat lägenheten ganska noga och vet vart hon ska gömma sig om det händer något. Hon lägger regelbundet ut ca 1 minut per kväll på att öva på sin beredskapsplan genom att leka kurragömma. 


image13

Lizen håller med strutsarnas teori om att det räcker att gömma huvudet!



Det näst bästa gömstället är bakom fåtöljen i sovrummet. Där syns hon faktiskt inte, men Lizen föredrar ändå att gömma sig bakom gardinen eftersom den är transparant och därmed ger henne möjlighet att spana. Egentligen är hon ju (som sagt) en spion. 


  
~ ~ ~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0